AANSLUITEN BIJ BELASTINGADVIESBUREAUS.NL

Belastingadviesbureaus.nl is dé landelijke internetsite over belastingadvies in Nederland. Op overzichtelijke wijze wordt de bezoeker van de website niet alleen uitvoerig geïnformeerd over alles wat samenhangt met de keuze voor een belastingadviseur, maar ook bijvoorbeeld over wat deze wel en niet kan doen op fiscaal gebied, overkoepelende organisaties etc. Alle informatie is daarbij overzichtelijk gerubriceerd en ingedeeld, zodat de bezoeker snel en makkelijk vindt wat hij of zij zoekt.

Bezoekers van de site kunnen zich bijzonder breed oriënteren en worden daarnaast in staat gesteld om middels het intypen van de eigen postcode of het zoeken op plaats snel en eenvoudig een belastingadvieskantoor binnen de eigen regio te vinden.

Ook uw kantoor bieden wij de mogelijkheid zich aan onze website-bezoekers te presenteren. Tegen scherpe tarieven.

UITGEBREIDE VERMELDING €360,- excl. btw

Plaatsing bovenaan(*) de gewenste rubriek voor de periode van één jaar met vermelding van:

  • de naam en het adres van uw onderneming
  • alle mobiele en vaste telefoon- en faxnummers
  • uw emailadres en/of website, incl. directe doorklik
  • max. een half A4 aan tekst met extra bedrijfsinfo
  • opname van max. 5 foto´s, afgebeeld als thumbnails (bij aanklikken wordt foto groot getoond)
  • Google Map kaartje voor de locatie van uw onderneming

(*) = op alfabetische volgorde en afhankelijk van aantal adverteerders in de rubriek

OPTIONEEL

  • Plaatsing van een E-mail-responsformulier achter uw vermelding, waarop bezoekers een bericht voor uw bedrijf kunnen achterlaten. Dit bericht wordt vervolgens per fax of email naar u doorgezonden. Handig als u nog niet over e-mail beschikt of uw e-mailadres liever niet overal openbaar maakt.
  • Vermelding onder extra rubrieken
  • Voor € 100,- kunnen wij u bij uw vermelding een eigen website (light pakket) aanbieden van Eensitevooruwbedrijf.nl, dit is inclusief eigen domeinaam & e-mailadres.

PLAATSING VAN BUTTONS

Wilt u meer bezoekers naar uw eigen website trekken? Plaats dan een button van 120 x 60 pixels in kleur en evt. geanimeerd op Belastingadviesbureaus.nl. Bezoekers die uw button aanklikken worden vervolgens direct doorgelinkt naar uw eigen homepage. Wij ontwerpen de button zelfs gratis voor u, indien gewenst.

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wanneer u klant bij ons bent en uw bedrijf een uitgebreide Bedrijfsvermelding heeft op Belastingadviesbureaus.nl komt u in aanmerking voor onze unieke tevredenheidsgarantie. Lees hierover meer in onze online klantenservice.

WILT U OOK PROFITEREN VAN HET SUCCES VAN BELASTINGADVIESBUREAUS.NL?

Bel dan snel voor een offerte of voor meer informatie over onze scherpe tarieven met onze salesafdeling: +31 (0) 88 66 55 455. Of stuur een e-mail naar info@belastingadviesbureaus.nl.

Bel nu voor uw advertentie op Belastingadviesbureaus.nl!